Cautare
 

Extras din Catalog 2012: Nivele cu bula

Pentru informatii despre produse, va rugam sa dati click pe poze.

Pentru intrare in Magazin online Nivele cu bula - Click aici!

Tehnologia STABILA (sursa www.stabila.de)

Nivele cu bulă


Tip 70

PRODUS NOU DE LA STABILA


Tip 82S


Tip 70T


Tip 106T

PRODUS NOU DE LA STABILA


Tip 81SVREM W 360

PRODUS NOU DE LA STABILA


Tip 81SVREM W 45

PRODUS NOU DE LA STABILA


Seria mini-nivele Pocket


Tip 2D

 
Datorita sistemului de fixare a bulei pe toata latimea nivelei ( patentat ), STABILA a reusit sa creeze nivele cu bula cu o precizie mare pe termen lung. Practic din momentul fixarii bulei in profilul nivelei, care se face cu aparate automate, folosind o rasina cu uscare rapida ce devine incasanta, precizia va fi aceeasi, neavand cum sa se deregleze.
Lichidul din fiola este de culoare fluorescenta, putand fi usor de obsevat chiar in conditii de iluminare mai slaba. Este rezistent la radiatiile UV astfel ca nu se decoloreaza in timp. Nu se electrizeaza datorita campurilor electrostatice, frecvente in cazul transportarii nivelelor dintr-un loc in altul folosind huse, genti, in buzunare, etc. Sensibilitatea bulei este una marita fata de alte tipuri de nivele.
Datorita sticlei acrilice din care este confectionata fiola, aceasta este usor de curatat, fara a lasa zgarieturi. De asemenea, marcajul celor doua linii este interior fiolei, prin insertii metalice, nepermitand astfel ca in timp ele sa se stearga.
Bula de aer, in general este mai scurta decat spatiu dintre linii, aceasta calitate, precum si lichidul folosit, dandu-i posibilitatea sa indice valori corecte in intervalul de temperatura –20 °C până la +40 °C. Dupa montarea in corpul nivelei, bula orizontala este vizibila pana la un unghi de 300°.
Corpul si suprafata ( sau suprafetele- dupa caz ) de masura a nivelei sunt finisate astfel incat precizia bulei sa fie transmisa si nivelei, devenind un ansamblu cu precizia de 0,5 mm/m - reala.

Mai mulţi ani de investiţii în cercetări, studii şi testări au dus la realizarea celor mai complete nivele cu bulă, cu o durată mare de utilizare şi ceea ce este mai important : O PRECIZIE CONSTANTĂ PE TOATĂ DURATA DE UTILIZARE !. Garantie 10 ani !

De aceea, STABILA este nr 1 in ceea ce priveste calitatea nivele cu bula, recunoscuta pe plan international.