Rulete si metri plianti

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA - rulete de masura si metri plianti

Ruletele STABILA – testate, practice, durabile. Ceea ce face ca ruletele să fie unice este că la un mod de construcţie compact au până la 100 m lungime.

Pentru diverse utilizări şi distanţe de măsurare diferite există tipurile potrivite de rulete. Ruletă de buzunar: Universală, mică, uşor de purtat la curea sau în buzunar şi ideală pentru măsurători de până la 10 m. Ruletă capsulată: Pentru măsurători pe distanţe de până la 30 m de ex. pentru folosirea în construcţii, amenajări interioare şi la sport. Ruletă cu cadru: Pentru distanţe de măsurare de până la 50 m ca de ex. la constructia strãzilor sau cadastru. La cerere se pot livra şi cu lungimi de până la 100 m.

Structura benzii

• Important la ruletele de buzunar: Strat de acoperire rezistent pentru protejarea gradaţiei împotriva frecării cauzate de particulele de murdărie.

• Rulete capsulate şi rulete cu cadru: Benzi din oţel, poliamidă sau fibră de sticlă. Constructia şi materialul asigură protecţie împotriva frecării şi a ruperii benzi

Carcasa:

Stabilitate de durată, siguranţă şi prindere facilă pentru protecţie şi siguranţă în manipulare. La ruletele de buzunar optime partea de prindere este prevăzută în ultima vreme cu o învelitoare de cauciuc moale. Şi în celelalte privinţe la ruletele STABILA se folosesc doar materiale de calitate superioară, bine prelucrate.

Metrii STABILA – măsura multor lucruri din 1889

La sfârşitul secolului al 19-lea Anton Ullrich şi fratele său Franz au obţinut patentul pentru o articulaţie cu arc pentru metri plianţi, punând astfel bazele poveştii de succes a companiei STABILA. Şi în prezent metrii STABILA reprezintă din multe puncte de vedere un standard de calitate pentru meşteri în ceea ce priveşte instrumentele de măsurat.

Material şi strat de acoperire: Pentru metrul pliant, cele mai importante caracteristici ale materiei prime sunt rezistenţa optimă la rupere şi elasticitatea. Stratul de acoperire trebuie să reziste tuturor condiţiilor nefavorabile. Imprimarea gradată: Scala, componentă importantă, trebuie să fie clar şi lizibil imprimată, cu diferenţiere clară între zeci şi unităţi.

Articulaţiile: STABILA foloseşte în principal articulaţii din oţel rezistent pentru arcuri, care asigură o fixare perfectă şi o arcuire de durată. Construcţia deosebită face ca articulaţiile să fie uşor de manevrat şi durabile.


Rulete de masura - STABILA
 
 Rulete de masura de Stabila
 

Metri plianti - STABILA
 
 Metri plianti Stabila