Ruleta masura de la Stabila

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA - rulete de masura

Ruletele STABILA – testate, practice, durabile. Ceea ce face ca ruletele să fie unice este că la un mod de construcţie compact au până la 100 m lungime.

Pentru diverse utilizări şi distanţe de măsurare diferite există tipurile potrivite de rulete. Ruletă de buzunar: Universală, mică, uşor de purtat la curea sau în buzunar şi ideală pentru măsurători de până la 10 m. Ruletă capsulată: Pentru măsurători pe distanţe de până la 30 m de ex. pentru folosirea în construcţii, amenajări interioare şi la sport. Ruletă cu cadru: Pentru distanţe de măsurare de până la 50 m ca de ex. la constructia strãzilor sau cadastru. La cerere se pot livra şi cu lungimi de până la 100 m.

Structura benzii

• Important la ruletele de buzunar: Strat de acoperire rezistent pentru protejarea gradaţiei împotriva frecării cauzate de particulele de murdărie.

• Rulete capsulate şi rulete cu cadru: Benzi din oţel, poliamidă sau fibră de sticlă. Constructia şi materialul asigură protecţie împotriva frecării şi a ruperii benzi

Carcasa:

Stabilitate de durată, siguranţă şi prindere facilă pentru protecţie şi siguranţă în manipulare. La ruletele de buzunar optime partea de prindere este prevăzută în ultima vreme cu o învelitoare de cauciuc moale. Şi în celelalte privinţe la ruletele STABILA se folosesc doar materiale de calitate superioară, bine prelucrate.

 CERTIFICAT EXAMINARE


Ruleta de buzunar tip BM 20 - STABILA
 
 Rulete BM 20 Stabila
 

Ruleta de buzunar tip BM 30 - STABILA
 
 Rulete BM 30 Stabila

Ruleta profesionala carcasa cauciucata tip BM 40 - STABILA
 
 Rulete BM 40 Stabila

Ruleta tip Architect - STABILA
 
 Rulete Architect Stabila
 
 

Ruleta in carcasa tip BM 50 - STABILA
 
 Rulete BM 50 Stabila
 

Ruleta in carcasa deschisa pe furca tip 42 - STABILA
 
 Rulete 42 Stabila